Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Λιβύη: Τέσσερις νεκροί και 15 τραυματίες σε επίθεση αυτοκτονίας του ISIS

Λιβύη
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν την Τετάρτη και 15 τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας στη λιβυκή πόλη Μισράτα, ανέφερε στρατιωτικός εκπρόσωπος ο οποίος απέδωσε την ευθύνη για την επίθεση στην τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).


Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο Συγκρότημα των Δικαστηρίων, ένα κτίριο στο κέντρο της Μισράτα που τελεί υπό τον έλεγχο ισχυρών πολιτοφυλακών που βοήθησαν την αναγνωρισμένη απο τη διεθνή κοινότητα κυβέρνηση να εκδιώξει το 2016 το ΙΚ από τη Σύρτη, το κυριότερο προπύργιό του στη Λιβύη.

«Ομάδα τριών μελών του ΙΚ διέπραξαν επίθεση αυτοκτονίας στο Συγκρότημα των Δικαστηρίων στη Μισράτα σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας 15», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο στρατηγός Μοχάμαντ Αλ-Γκάσρι, εκπρόσωπος των δυνάμεων της κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Οι τρεις άνδρες βγήκαν από ένα όχημα, ο πρώτος κατάφερε να εισέλθει στο κτίριο όπου ανατινάχθηκε, διευκρίνισε. «Σκοτώσαμε τον δεύτερο και συλλάβαμε τον τρίτο».
 [zougla.gr]
 5/10/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin