Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Πρόεδρος Λιβάνου: Μυστηριώδης η κατάσταση του Χαρίρι στη Σαουδική Αραβία

Ο πρόεδρος Μισέλ Αούν
Ο πρόεδρος του Λιβάνου δήλωσε σήμερα πως οτιδήποτε έχει πει ή μπορεί να πει ο πρωθυπουργός Σαάντ αλ-Χαρίρι «δεν αντανακλά την πραγματικότητα» εξαιτίας του μυστηρίου που καλύπτει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα που παραιτήθηκε ενώ βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία.


Ο Χαρίρι παραιτήθηκε αιφνιδίως στις 4 Νοεμβρίου ενώ βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία και δεν έχει επιστρέψει από τότε στον Λίβανο.

Ο πρόεδρος Μισέλ Αούν αναφέρει σε δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πως κάθε τοποθέτηση ή κίνηση του Χαρίρι «είναι αποτέλεσμα της ύποπτης και μυστηριώδους κατάστασης που βιώνει στο βασίλειο».

Εξάλλου ανώτερος λιβανέζος αξιωματούχος δήλωσε σήμερα προς το Ρόιτερ πως ο πρόεδρος Αούν είπε σε ξένους πρεσβευτές ότι ο Χαρίρι έχει «απαχθεί» και ότι πρέπει να χαίρει ασυλίας.

Ο Αούν διεξάγει συναντήσεις με υψηλά ιστάμενους λιβανέζους πολιτικούς καθώς και με ξένους διπλωμάτες. Το σχόλιο περί «απαγωγής» του Χαρίρι το έκανε χθες Παρασκευή, δήλωσε ο αξιωματούχος.
  newsbeast.gr
 11/11/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin