Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Η Πελόζι υπέρ της εξάντλησης των διπλωματικών επιλογών για τη Βόρεια Κορέα

Νάνσι Πελόζι
Οι ΗΠΑ θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της Βόρειας Κορέας με την αξιοποίηση της οποιασδήποτε διαθέσιμης διπλωματικής επιλογής, πριν εξετάσουν την χρήση πολεμικών μέσων, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηγέτης της μειοψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος στην Βουλή των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι στην κυριακάτικη εκπομπή “State of the Union” του CNN.


“Πρέπει να εξαντλήσουμε την οποιαδήποτε διαθέσιμη δυνατότητα,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Πελόζι.

Το σχόλιο της δημοσιοποιείται μετά την αποστολή επιστολής από το Πεντάγωνο στο Κογκρέσο τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με την οποία, ο μόνος τρόπος για την συνολική καταστροφή του προγράμματος πυρηνικών όπλων της Βόρειας Κορέας θα ήταν με “απόλυτη βεβαιότητα” η πραγματοποίηση μιας χερσαίας εισβολής στην χώρα.

Η ίδια, από την πλευρά της, δήλωσε ότι ανησυχεί όχι μόνο για το ενδεχόμενο ενός πυραυλικού πλήγματος από την Βόρεια Κορέα, αλλά και για το ενδεχόμενο πώλησης πυρηνικής τεχνολογίας από την Πιονγιάνγκ σε άλλες χώρες. “Η ανησυχία μου για την Βόρεια Κορέα δεν είναι μόνο αυτό που κάνουν, αλλά κι αυτό που διαφημίζουν. Ίσως να θέλουν να πωλήσουν τμήματα της τεχνολογίας που διαθέτουν,” αναρωτήθηκε η Πελόζι.
  [zougla.gr]
 7/11/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin