Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

ΑΣΑΝΤ: Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΕΪΡ ΕΖΟΡ

ΝΤΕΪΡ ΕΖΟΡ
Οι ένοπλες δυνάμεις της Συρίας και οι σύμμαχοί τους θα συνεχίσουν να μάχονται και αφού τελειώσει η μάχη για την ανακατάληψη της επαρχίας Ντέιρ Εζόρ, όπου βρίσκονται τα τελευταία προπύργια του Ισλαμικού Κράτους, διαμήνυσε ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ.


Ο επικεφαλής του συριακού κράτους άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να στραφεί εναντίον των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), συμμαχίας Κούρδων και Αράβων πολιτοφυλάκων που στηρίζεται από τον διεθνή συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ και ελέγχει πάνω από το 25% του συριακού εδάφους, λέγοντας ότι στο στόχαστρο μπαίνουν εκείνοι που επιδιώκουν «να διχάσουν και να αποδυναμώσουν κράτη».

Οι δηλώσεις του Σύρου προέδρου έγιναν μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλί Ακμπάρ Βελαγιατί, σύμβουλο του ανώτατου ηγέτη του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

«Οι νίκες εναντίον τρομοκρατικών οργανώσεων, που άρχισαν στο Χαλέπι και δεν θα τερματιστούν στο Ντέρι Εζόρ, αποτέλεσαν ένα κρίσιμο πλήγμα που απέτρεψε τα σχέδια διχοτόμησης και τους στόχους των τρομοκρατών», φέρεται να είπε ο κ. Άσαντ, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του.

Ο Σύρος πρόεδρος θεωρεί «τρομοκρατικές» όλες τις οργανώσεις που μάχονται εναντίον του καθεστώτος του.
 elzoni.gr
 8/11/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin