Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Ρωσία: «Αιμοδιψές ξέσπασμα» ΗΠΑ στον ΟΗΕ κατά Β. Κορέας

 η μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε η μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ για την Βόρειο Κορέα, τις χαρακτήρισε ως «αιμοδιψές ξέσπασμα», επισημαίνοντας ότι η χρήση βίας κατά της Πιονγιάνγκ θα είναι μεγάλο λάθος, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Η κ. Χάλεϊ είχε προειδοποιήσει την ηγεσία της Βόρειας Κορέας ότι «θα καταστραφεί ολοσχερώς» εάν επιχειρήσει να επιτεθεί στις ΗΠΑ, μετά τη δοκιμαστική εκτόξευση τελευταίου τύπου πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς που θα μπορούσε θα μπορούσε να πλήξει τις ΗΠΑ όπως ισχυρίστηκε η Πιονγιάνγκ.

«Εάν κάποιος πραγματικά θέλει πολύ να κάνει χρήση ισχύος για να "καταστρέψει την Βόρειο Κορέα", όπως είπε η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ - τέτοιο ήταν το αιμοδιψές ξέσπασμα - πιστεύω ότι παίζει με την φωτιά και είναι μεγάλος λάθος», δήλωσε ο κ. Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι «εμείς θα κάνουμε το οτιδήποτε για να μη συμβεί αυτό, ώστε το πρόβλημα να επιλυθεί αποκλειστικά με ειρηνικά, διπλωματικά και πολιτικά μέσα».
 naftemporiki.gr
 1/12/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin