Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Αμπάς: Οι Παλαιστίνιοι δεν θα δεχθούν κανένα αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο

Αμπάς: Οι Παλαιστίνιοι δεν θα δεχθούν κανένα αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο
Οι Παλαιστίνιοι δεν θα δεχθούν "κανένα σχέδιο" ειρήνης το οποίο θα προταθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη Μέση Ανατολή μετά την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, δήλωσε σήμερα στο Παρίσι ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς κατά τη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος, από την πλευρά του, εκτίμησε πως η Ουάσινγκτον έχει "περιθωριοποιηθεί".


"Δεν θα δεχθούμε κανένα σχέδιο εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών", δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι, την επομένη μιας αρκετά ευρείας καταδίκης από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις 6 Δεκεμβρίου να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες αυτοαποκλείστηκαν" πρόσθεσε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος, ο οποίος αρνήθηκε να συναντήσει τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς κατά την προσεχή επίσκεψή του στη Μέση Ανατολή, και ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζουν ένα ειρηνευτικό σχέδιο για την περιοχή που αναμένεται να γίνει γνωστό γύρω στην άνοιξη του 2018.
  Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 22/12/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin