Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Τούρκος Αρχιστράτηγος: Μπορούμε ταυτόχρονα και σε Συρία και σε Αιγαίο όχι μόνο τα Ίμια

Μπορούμε ταυτόχρονα και σε Συρία και σε Αιγαίο
«Έχουμε τη δύναμη να επιχειρούμε στο Αφρίν και παράλληλα να ελέγχουμε το Αιγαίο, την ίδια στιγμή», δήλωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, επιβαίνοντας σε ένα από τα ιπτάμενα ραντάρ της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.


Σύμφωνα με την haberler, πρόσθεσε δε με νόημα πως «είμαστε αφοσιωμένοι στην προάσπιση των δικαιωμάτων μας που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο και συνθήκες σε όλες τις θάλασσες».

Ο Ακάρ επέβλεψε τις "επιχειρήσεις" [sic] σε έδαφος και αέρα στη Βόρεια Συρία από το Εναέριο Ραντάρ της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας συνοδευόμενος από τους αρχηγούς των επιτελείων Ξηράς, Αέρα και Θάλασσας.

Δίνοντας έμφαση στο γεγονός πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν τρεις επιχειρήσεις με σύγχρονες μεθόδους σε ένα κέντρο ελέγχου ο Ακάρ δήλωσε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μπορούν να ελέγχουν όλη την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο με υψηλή τεχνολογία.

«Μπορούμε να καλύψουμε όλο το Αιγαίο όχι μόνο τα Ίμια, έχουμε την δύναμη να επιχειρούμε στο Αφρίν και να ελέγχουμε την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο την ίδια στιγμή» πρόσθεσε συγκεκριμένα ο Ακάρ.
  newsbeast.gr
 9/2/18
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin