Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Τα τεχνητά σκάνδαλα δεν αλλάζουν την εξωτερική πολιτική

Τα τεχνητά σκάνδαλα δεν αλλάζουν την εξωτερική πολιτική
Μπορεί οι πιο αθώοι να πιστεύουν στα σκάνδαλα που έχουν ένα πολύ καλό timing αλλά οι άλλοι ξέρουν.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι το θέμα της Μακεδονίας για το Σκοπιανό και δεν πρόκειται ένα τεχνητό σκάνδαλο να μας αποσπάσει την προσοχή. Διότι ξέρουμε ότι το Σκοπιανό γεννήθηκε και αυτό για αυτόν τον λόγο αλλά δεν το υπολόγισαν σωστά και η ανάδραση του λαού ήταν άμεση, δυναμική και μαζική.

 Έτσι όταν ξεχνούν ότι αυτήν την περίοδο το θέμα μας είναι να κάνουμε χρήση της κυρίαρχης στρατηγικής μας για να πετύχουμε τους στόχους για το Σκοπιανό, είναι απλώς αυτοί που επηρεάζονται με το τίποτα και δεν είναι μαχητές του Ελληνισμού. Ενώ εμείς βασιζόμαστε μονό στους τελευταίους για να τα καταφέρουμε.


  • Έτσι δεν μπορεί ο ΥΠΕΞ να τα βάζει μόνο με τον διαμεσολαβητή και να μην φταίει σε τίποτα ενώ έχει κάνει ακραίες δηλώσεις κατά της ιστορίας του Ελληνισμού μόνο και μόνο επειδή η ιδεολογία του δεν πιστεύει καν στην έννοια της ιστορίας. 


Να προετοιμαστεί πάντως να θυσιαστεί από τον Πρωθυπουργό που ξέρει να αποφεύγει τα μεγάλα προβλήματα λέγοντας ότι δεν είναι απολύτως ενημερωμένος με το θέματα που διαχειρίζονται οι υπουργοί του διότι το μόνο που έχει σημασία σε αυτή τη θέση είναι μόνο πώς να την κρατήσει έως τις επόμενες εκλογές χωρίς άλλες εμπλοκές.
  Ν. Λυγερός - OPUS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin