Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ερντογάν προς ΕΚ: θα ψάχνατε τρύπα να κρυφτείτε

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Αν η Τουρκία άνοιγε τα σύνορά της να περάσουν οι πρόσφυγες, η Ευρώπη θα έψαχνε τρύπα να κρυφτεί, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επικρίνοντας το ψήφισμά του για την επιχείρηση Άφριν.


Σε ομιλία του στο Ερζουρούμ, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν έχουν καμιά αξία. “Έϊ, Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο, από πότε αρχίσατε να συμβουλεύετε αυτό τον λαό; Κρατείστε τις συμβουλές για τον εαυτό σας. Είναι εμείς που εδώ και εφτά χρόνια φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια Σύριους, αν ανοίγαμε τις πόρτες και τους στέλναμε θα ψάχνατε τρύπα να κρυφτείτε. Μας είχατε ικετεύσει, αμάν μην ανοίξετε τις πόρτες. Εμείς συμπεριφερθήκαμε ανθρώπινα αλλά εσείς από ανθρωπισμό δεν καταλαβαίνετε. Και τώρα πάρτε την απόφαση που θέλετε, μπαίνει από το ένα αυτί μας και βγαίνει από το άλλο”.

Σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκαλεί την Τουρκία. “Λένε αποσύρετε τον στρατό σας (από το Άφριν), λένε αυτό δεν είναι σωστό”, ανέφερε ο Ταγίπ Ερντογάν.
 Πηγή: KYΠΕ/riknews.com.cy
 16/3/18
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin