Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Επικρίσεις κατά του Αναστασιάδη για Κυπριακό και ΑΟΖ από τον γ.γ. του ΑΚΕΛ

κυπριακή ΑΟΖ
Νέες επικρίσεις κατά του προέδρου Αναστασιάδη για τους χειρισμούς στο Κυπριακό εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.


Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία αξιολόγησε το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών, ο Άντρος Κυπριανού κατηγόρησε τον πρόεδρο Αναστασιάδη ότι «αποδείχθηκε αναξιόπιστος» και δήλωσε ότι «το ΑΚΕΛ δεν τον εμπιστεύεται». Βιώνουμε, υποστήριξε , «τις συνέπειες των χειρισμών του προέδρου στο Κυπριακό και στην κρίση της ΑΟΖ». Πρόσθεσε ότι το μέλλον δεν φαίνεται και τόσο ελπιδοφόρο, αν αναλογιστεί κανείς τις γενικότερες εξελίξεις σε κοινωνία και οικονομία.

Για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών ο Άντρος Κυπριανού είπε ότι το ΑΚΕΛ εξήλθε από τις εκλογές «ηθικά και πολιτικά κερδισμένο ως ισχυρή δύναμη της αντιπολίτευσης». Σημείωσε ότι έπεσε στο κενό η προσπάθεια του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου να αναδειχθεί ως αντίπαλο δέος του ΔΗΣΥ.

Ωστόσο ο κ. Κυπριανού δήλωσε ότι « δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της απαλλαγής από τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη».
  zougla.gr
 4/3/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin