Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ κατηγορεί τη Χαμάς ότι χρησιμοποιεί παιδιά ως ανθρωπινη ασπίδα

Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι κατηγόρησε σήμερα την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, ότι χρησιμοποιεί παιδιά ως «τροφή για τα κανόνια».

«Όλοι όσοι ανησυχούν σοβαρά για τα παιδιά στη Γάζα πρέπει να απαιτήσουν από τη Χαμάς να σταματήσει ευθύς αμέσως να χρησιμοποιεί παιδιά ως «τροφή για τα κανόνια» στη διένεξή της με το Ισραήλ» δήλωσε η Νίκι Χέιλι, κατηγορώντας την οργάνωση ότι «χρησιμοποιεί αθώα παιδιά, γυναίκες και άνδρες» ως ανθρώπινες ασπίδες.

Δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι της Γάζας συγκεντρώνονται κάθε Παρασκευή από τα τέλη Μαρτίου για να διεκδικήσουν το δικαίωμα των Παλαιστινίων προσφύγων να επιστρέψουν στα εδάφη τους, απ’ όπου εκδιώχθηκαν μετά την ίδρυση του Ισραήλ το 1948.

Σαράντα ένας Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από ισραηλινά πυρά μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων, που αναμένεται να συνεχιστούν έως τα τέλη Μαΐου, ενώ καταγγέλλουν επίσης και τον αποκλεισμό της Γάζας.
  naftemporiki.gr
 27/4/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin