Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Τα Μακεδονικά Συλλαλητήρια: 6 Ιουνίου 2018

Αν αυτήν την περίοδο υπάρχει μια γνήσια έκφραση του ελληνικού λαού δεν είναι βέβαια καμία διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό αφού δεν υπάρχει καμιά διάθεση εκπροσώπησης εκ μέρους του κομματισμού λόγω ιδεολογίας καθυστερημένων πολιτικών, αλλά τα λαϊκά Συλλαλητήρια.
Διότι βλέπουμε ότι όσο προχωρούν υποτίθεται οι διαπραγματεύσεις όλο και μεγαλύτερη απόκλιση υπάρχει σε σχέση με τα θέλω και τα πιστεύω του Ελληνισμού.

 Οι μόνοι που σέβονται πραγματικά την ιστορία του Ελληνισμού, είναι αυτοί που παλεύουν στα Συλλαλητήρια. Δηλαδή ο ίδιος ο ελληνικός λαός ανεξαρτήτως κομμάτων, τάξεων, κοινωνικών στρωμάτων.

 Όλοι μαζί ακολουθούν με σεβασμό την ιστορία των ανθρώπων, των προγόνων που πάλεψαν και θυσιάστηκαν για μας, μόνο και μόνο για να ζούμε ελεύθεροι.

 Έτσι τα Μακεδονικά Συλλαλητήρια που θα διεξαχθούν στις 6 Ιουνίου 2018, αποτελούν τη συνέχεια ενός αγώνα του ελληνικού λαού και ακολουθούν τις αξίες του Ελληνισμού.

Κανένας πολιτικός δεν έχει την άδεια να πουλήσει ή να ξεπουλήσει το θέμα της Μακεδονίας. Έχουμε αντέξει και στο παρελθόν το ψέμα των λεγόμενων πιέσεων και το ξεπεράσαμε.

Και δεν πρόκειται να αποδεχτούμε ιδεολογικές λύσεις του καθυστερημένου παρελθόντος που θα στιγματίσουν το μέλλον μας. Δεν θα πέσουμε θύματα μιας πολιτικής παγίδας και δεν είναι οι εκλογές που μας απασχολούν αλλά ο εθνικός αγώνας για την προστασία του ονόματος Μακεδονία.

Αυτός είναι ο στόχος των Μακεδονικών Συλλαλητηρίων.
  lygeros.org -OPUS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin