Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Γερμανία: Το Βερολίνο ελπίζει ότι θα αλλάξει η αμερικανική θέση για το Ιράν

Το Βερολίνο ελπίζει ότι θα αλλάξει η αμερικανική θέση για το Ιράν
Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί πως η απόφαση της Ουάσιγκτον να αποχωρήσει μονομερώς από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης είναι λάθος και το Βερολίνο ελπίζει πως υπάρχουν ακόμη πιθανότητες οι ΗΠΑ να πεισθούν ώστε να αποφύγουν να τιμωρήσουν τις ξένες εταιρείες που επιχειρούν εκεί, δήλωσε την Κυριακή ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.


«Υπάρχει μια προθεσμία έως και 90 ημερών» είπε ο Πέτερ Αλτμάιερ στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, αναφερόμενος στο χρονικό διάστημα που έχουν οι ξένες επιχειρήσεις προκειμένου να συμμορφωθούν με τις αμερικανικές κυρώσεις ειδάλλως θα έρθουν αντιμέτωπες με πρόστιμα.

«Σε αυτό το διάστημα, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες προκειμένου να πείσουμε την αμερικανική κυβέρνηση να αλλάξει τη συμπεριφορά της» τόνισε ο Γερμανός υπουργός.

«Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω συνομιλιών και με το να εξηγήσουμε ότι στο τέλος όλοι θα βγουν χαμένοι εάν καταλήξουμε σε μια παγκόσμια κλιμάκωση μονομερών μέτρων» κατέληξε ο Πίτερ Αλτμάιερ.
 [zougla.gr]
 13/5/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin