Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Η επική στάση της Βαρωσιώτισσας απέναντι στον πάνοπλο «Γκρίζο Λύκο»

επιστροφή στην Αμμόχωστο
Η γραφική παρουσία περίπου 25 Τούρκων υπερρθνικιστών Γκρίζων Λύκων στην παραλία της Αμμοχώστου δεν στάθηκε ικανή να εμποδίσει τους Αμμοχωστιανούς από το να εκφράσουν την επιθυμία τους για επιστροφή στην αγαπημένη τους πόλη. Μάλιστα η υπόσχεση για επιστροφή στην Αμμόχωστο διατυπώθηκε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο από δύο Βαρωσιώτισσες στους ίδιους τους επικεφαλής της ακροδεξιάς ομάδας που βρέθηκε από το πρωί στην παραλία «Γλώσσα».


Το περιστατικό, σύμφωνα με την εφξημερίδα «Πολίτης»  για το οποίο γίνεται λόγος έχει ως πρωταγωνίστριες δύο Ελληνοκύπριες από την Αγία Ζώνη οι οποίες ζήτησαν εξηγήσεις από μέλη του εθνικιστικού κόμματος την ώρα που αυτά «στόλιζαν» προκλητικά τις ομπρέλες της παραλίας με σημαίες της Τουρκίας, του ψευδοκράτους και του κόμματος ΜDP (Κόμμα Εθνικιστικής Δημοκρατίας).

Η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι η παραλία είναι υπό Τουρκικό καθεστώς και έτσι είχαν κάθε δικαίωμα να την σημαιοστολίσουν.

Οι δύο Ελληνοκύπριες  αντέδρασαν και εξήγησαν στους δύο ότι το Βαρώσι είναι η πόλη που γεννήθηκαν και ο καιρός της επιστροφής πλησιάζει. Οι δύο δεν απάντησαν αλλά εμφανώς εκνευρισμένοι συνέχισαν την τοποθέτηση συμβόλων των Γκρίζων Λύκων στις ομπρέλες τις παραλίες.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε όταν η μία Βαρτωσιώτισσα  με εμφανή δόση ειρωνείας πρότεινε στον επικεφαλής των Γκρίζων Λύκων να τον βοηθήσει με τον σημαιοστολισμό για τον προστατεύσει από την υπερκόπωση.

Σημειώνεται ότι η ομάδα των Γκρίζων Λύκων βρέθηκε στην παραλία της Αμμοχώστου από το πρωί και παρέμεινε εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της επίσκεψης των Ευρωβουλευτών Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μάλιστα η προκλητική συμπεριφορά των γκρίζων λύκων κλιμακώθηκε με την άφιξη των ευρωβουλευτών στην παραλία αφού η ομάδα των ακροδεξιών περικύκλωσε τους Ευρωβουλευτές σχηματίζοντας με το δεξί τους χέρι το σήμα του εθνικιστικού- φασιστικού κόμματος.
   tanea.gr
 8/5/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin