Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Iσραήλ: Ζητά την παρέμβαση της FIFA για την ακύρωση του φιλικού από την Αργεντινή

Iσραήλ: Ζητά την παρέμβαση της FIFA για την ακύρωση του φιλικού από την Αργεντινή
Αίτημα προς την FIFA απηύθυνε το Ισραήλ για να διερευνήσει τα όσα ειπώθηκαν περί απειλών προς τους παίκτες της Εθνικής Αργεντινής, που ανάγκασαν την «αλπισελέστε» να ακυρώσει το φιλικό στην Ιερουσαλήμ, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων από την Παλαιστίνη για να κάψουν ψεύτικες μπλούζες του Λιονέλ Μέσι, εφόσον εκείνος αγωνιζόταν.


Οι αξιωματούχοι της Παλαιστίνης επαίνεσαν την Αργεντινή και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, για την αποφυγή του φιλικού αγώνα εναντίον του Ισραήλ, από τη στιγμή που οι άνθρωποι του Ισραήλ αποφάσισαν να «μεταφέρουν» την έδρα στην Ιερουσαλήμ από την παράκτια πόλη του Ισραήλ, Χάιφα.

Οι υπεύθυνοι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Παλαιστίνης δήλωσαν ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα εάν ο αγώνας διεξαγόταν όπως είχε προγραμματιστεί στη Χάιφα, αλλά δεν έπρεπε να «μεταφερθεί» στην Ιερουσαλήμ.

«Οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τον Μέσι και τα αστέρια της Εθνικής και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να εκτιμήσω την απόφασή τους, η οποία νομίζω ότι ήταν σωστή», δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Παλαιστίνης, Τζιμπρίλ Ραχούμπ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα (6/06) στην πόλη της Ραμάλα.
    tanea.gr
 6/6/18
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin