Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ο πολλαπλασιασμός των Συλλαλητηρίων : Ένα κράτος δεν μπορεί να τα βάζει με το λαό

kratos-ellhnikos-laos
Όσο ισχυρό και να είναι το κρατικό σύστημα από τη στιγμή που επίσημα βρισκόμαστε σε δημοκρατικό πλαίσιο, δεν μπορεί να τα βάζει με τον λαό που εκπροσωπεί.
Είναι απαράδεκτο να ακούμε πολιτικούς να μας εξηγούν ότι είναι φυσιολογικό να μην ακούν τον λαό και να μην ακολουθούν τη θέλησή του. Ο πολλαπλασιασμός των Συλλαλητηρίων εντός και εκτός της Ελλάδας δίνει το στίγμα του λαού που παλεύει ενάντια στην εξουσία.

Δεν μπορεί το σύστημα να καταπατά τους ανθρώπους και να στέλνει εναντίον τους δυνάμεις καταστολής, επειδή βλέπει ότι δεν ακολουθούν τις επίσημες οδηγίες αλλά συνεχίζουν να παλεύουν όλο και πιο δυναμικά ενάντια στη βάρβαρη Συμφωνία που θέλει να σβήσει την ιστορία του ελληνικού Έθνους.

Ο ελληνικός λαός δεν υποστηρίζει μόνο τα εθνικά του συμφέροντα, βλέπει ταυτόχρονα και το μέλλον, υπολογίζει το παρελθόν διότι ξέρει ότι είναι ένας κρίκος μιας συνέχειας.

 Ο Ελληνισμός δεν γονάτισε και δεν πρόκειται να γονατίσει διότι ξέρει ότι είναι ο τελευταίος που μπορεί να υπερασπισθεί τον Ελληνισμό ενάντια στη βαρβαρότητα της άγνοιας. Έχει διαβάσει πλέον τα είκοσι άρθρα και ξέρει τι επιδιώκει ο κρατικός φορέας για να περάσει την ιδεολογία του. Έτσι θα είναι εδώ ακόμα και μετά.
 [lygeros.org -OPUS]
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin