Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Tο "Βόρεια" είναι λεπτομέρεια δίχως σημασία : Οι σκοπιανές δηλώσεις περί στρατού

δεν υπολόγισαν την αντίσταση του Ελληνικού λαού
Δεν φτάνει που ο ΥπΕξ είναι πιο σκοπιανός από σκοπιανό αναγκάζεται να δικαιολογήσει τον Πρωθυπουργό της FYROM όταν αυτός μιλά για Μακεδονικό Στρατό, λέγοντας τελικά ότι η περίφημη Συμφωνία δεν είναι σε ισχύ, αφού δεν έχει κυρωθεί από τα δύο κράτη.

Τότε γιατί είναι τόσο περήφανος για αυτήν την επιτυχία που δεν υπάρχει ακόμα; Τότε γιατί ο Πρωθυπουργός μιλά για ιστορική Συμφωνία, ενώ δεν είναι ακόμα σε εφαρμογή;

Στην πραγματικότητα ούτε ο ΥπΕξ, ούτε ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να μαζέψει τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό που έχει αρχίσει τον προεκλογικό του αγώνα, διότι το μέλλον του εξαρτάται και από το δημοψήφισμα της FYROM, δεν μπορεί να περιμένει για να καλύψει τα νώτα της ομάδας διαπραγμάτευσης.

 Ο Πρωθυπουργός της FYROM δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Θα πρέπει αντιθέτως να αξιοποιήσει το όλο πλαίσιο και να ενισχύσει τη λέξη μακεδονική για να μπορέσει να πείσει τους ψηφοφόρους ότι το Βόρεια είναι λεπτομέρεια δίχως σημασία, διότι στο τέλος της υπόθεσης δεν θα το χρησιμοποιούν.

 Η ουσία είναι να πείσει η FYROM την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, τα άλλα είναι λεπτομέρειες, διότι έχουν τη συγκατάθεση του Πρωθυπουργού και του ΥπΕξ της Ελλάδας.

Μόνο που δεν υπολόγισαν την αντίσταση του Ελληνικού λαού που έχει περάσει σε άλλη φάση, επειδή δεν μπορεί να εμπιστευτεί αυτούς που μιλούν στο όνομά του.
  lygeros.org -opus
-
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin