Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η Νότια Κορέα ακυρώνει στρατιωτικές ασκήσεις με τις ΗΠΑ

στρατιωτικές ασκήσεις με τις ΗΠΑ
Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να ακυρώσει μια άσκηση στην οποία συμμετέχουν δημόσιοι λειτουργοί φέτος, μετά την αναστολή των κοινών στρατιωτικών γυμνασίων με τις ΗΠΑ που θα διεξάγονταν τον Αύγουστο, πρόσθεσε όμως πως θα γίνουν χωριστά γυμνάσια για να διατηρηθεί η ετοιμότητα και το αξιόμαχο του νοτιοκορεατικού στρατού σε υψηλό επίπεδο.


Οι υπουργοί Δημόσιας Ασφάλειας και Άμυνας έκαναν την ανακοίνωση αυτή σε δημοσιογράφους. Η άσκηση, που αποκαλείται «Ulchi», συνήθως εκτελείται κάθε Αύγουστο, ταυτόχρονα με τα στρατιωτικά γυμνάσια «Freedom Guardian», που διεξάγονται μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

Η Ουάσινγκτον και η Σεούλ γνωστοποίησαν τον Ιούνιο ότι αναστέλλουν επ' αόριστον τα κοινά γυμνάσια, μετά τη σύνοδο κορυφής του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν τη 12η Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.
  zougla.gr
 10/7/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin